новини от региона

Жребият е ясен!

Жребият е ясен! 

Ден преди Великденските празници се проведе техническата конференция на Българска Асоциация Мини Футбол Кърджали. Капитани, организатори и президенти на четиринадесетте записани отбора взеха участие в нея. На събранието, подробно бяха уточнени всички детайли по организацията и провеждането на турнирите. Създаде се и дисциплинарна комисия към БАМФ Кърджали. Комисията ще разглежда провиненията на състезателите и единодушно ще налага санкциите, спрямо правилника на БАМФ. Регионалните представители Альоша Синабов и Благовест Саръев призоваха отборите за коректност и колегиялност. Те споделиха своите цели и амбиции за развиването на мини футбола в града и региона. Саръев акцентира върху отношението спрямо съдиите, призовавайки отборите да се отнасят с нужното уважение. Альоша Синабов допълни, че всеки един отбор, всеки един състезател ще бъде пример за подрастващите и би било добре този пример да бъде позитивен! Двамата бяха единодушни, че всички в залата заедно с техните отбори ще бъдат лицето на асоциацията в региона и то трябва да бъде за пример.

Преди края на срещата бе изтеглен и жребият за встъпителеният турнир "Купата на Лигата".
Група "А" се превърна в "групата на смъртта". В нея сили ще мерят силният отбор на "Импулс", последният шампион на турнир по мини футбол ФК "Балканстрой" , единият от фаворитите ФК "Арда 1924" и отборът съставен от легенди на българският футбол ФК "Арда". Група "B" е не по малко вълнуваща. В нея се изправят две двойки противници познавайки се до болка. Това са ФК "Припек" и ФК "Джебел" , както и ФК "Спартак" и ФК "Клуба". И четирите отбора с много добри състезатели и може би с равен шанс за продължаване напред в надпреварата. 
Жребият отреди в група "C" и група "D" да участват по три отбора. В тях за първите две места ще се борят съответно борбеният ФК "Ю ЕС Инженеринг" , силният ФК "Зелениково" и амбициозният FC "One Minute". В група "D" пък другият от фаворитите ФК "Мастило" ще спори със силно представящият се отбор на ФК "Докторите" и един от първите отбори по мини футбол в града FC "Global Net".
Екипът на БАМФ Кърджали пожелава успех на всички участници!  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици