Плевен

Георги Боянов Георгиев

клубове

роден на: 24.07.1979

години: 40

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
10-05-2017 20:30 Спортен коплекс Замъка VIVACOM - ПРАКТИКЕР 6 - 3 Бизнес Лига 2017 1
17-05-2017 21:15 Спортен коплекс Замъка ПРАКТИКЕР - НИКИ КОМЕРС 5 - 10 Бизнес Лига 2017 2
24-05-2017 22:00 Спортен коплекс Замъка Пожарна-Плевен - ПРАКТИКЕР 7 - 4 Бизнес Лига 2017 3
31-05-2017 19:00 не е избран ПРАКТИКЕР - МЕТРО 2 - 14 Бизнес Лига 2017 4
07-06-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка ИЛИНА - ПРАКТИКЕР 3 - 5 Бизнес Лига 2017 5
14-06-2017 22:00 Спортен коплекс Замъка ПРАКТИКЕР - АРТЕ 5 - 9 Бизнес Лига 2017 6
21-06-2017 20:30 Спортен коплекс Замъка ВИК-Плевен - ПРАКТИКЕР 12 - 1 Бизнес Лига 2017 7
28-06-2017 20:30 Спортен коплекс Замъка Desizo Monni - ПРАКТИКЕР 9 - 5 Бизнес Лига 2017 8
05-07-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка ПРАКТИКЕР - EFBET 3 - 7 Бизнес Лига 2017 9
19-07-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка ПРАКТИКЕР - VIVACOM 2 - 3 Бизнес Лига 2017 10
26-07-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка НИКИ КОМЕРС - ПРАКТИКЕР 5 - 4 Бизнес Лига 2017 11
02-08-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка ПРАКТИКЕР - Пожарна-Плевен 1 - 3 Бизнес Лига 2017 12
09-08-2017 20:30 Спортен коплекс Замъка МЕТРО - ПРАКТИКЕР 4 - 1 Бизнес Лига 2017 13
16-08-2017 20:45 Спортен коплекс Замъка ПРАКТИКЕР - ИЛИНА 7 - 3 Бизнес Лига 2017 14
23-08-2017 20:30 Спортен коплекс Замъка АРТЕ - ПРАКТИКЕР 7 - 0 Бизнес Лига 2017 15
01-09-2017 20:15 Спортен коплекс Замъка ПРАКТИКЕР - ВИК-Плевен 2 - 16 Бизнес Лига 2017 16
06-09-2017 21:15 Спортен коплекс Замъка ПРАКТИКЕР - Desizo Monni 7 - 1 Бизнес Лига 2017 17
20-09-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка EFBET - ПРАКТИКЕР 14 - 6 Бизнес Лига 2017 18