-

Здравко Стефанов Бечев

клубове

роден на: 09.12.1984

години: 35

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
16-05-2018 17:15 СОК Камчия 1 ТД Бургас - Министерство на финансите 0 - 1 НАП 2018 ГРУПА Б 1
17-05-2018 09:45 СОК Камчия 1 Министерство на финансите - Митници 2 - 0 НАП 2018 ГРУПА Б 2
17-05-2018 11:15 СОК Камчия 2 ТД Пловдив - Министерство на финансите 0 - 0 НАП 2018 ГРУПА Б 3
18-05-2018 09:40 СОК Камчия 1 Министерство на финансите - ТД ГДО 1 - 1 НАП 2018 ГРУПА Б 5
18-05-2018 11:00 СОК Камчия 1 Централно управление на НАП - Министерство на финансите 1 - 0 НАП 2018 ФИНАЛИ
18-05-2018 14:30 СОК Камчия 1 ТД Пловдив - Министерство на финансите 6 - 3 НАП 2018 ФИНАЛИ