Своге

Денис Валериев Илиев

клубове

роден на: 09.02.2001

години: 19

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
09-09-2018 14:00 не е избран Изворо - МФК 'Атлетик' 4 - 3 Championship 1
15-09-2018 19:00 не е избран АФК 'Юношите' - Изворо 0 - 5 Championship 2
29-09-2018 17:00 не е избран Изворо - Б.И.Р.А. 4 - 2 Championship 3
07-10-2018 12:00 не е избран Своге - бойс - Изворо 4 - 3 Championship 4
14-10-2018 12:00 не е избран Изворо - Стабилните *2 - 2 Championship 5
21-10-2018 11:00 не е избран Сините - Изворо 7 - 0 Championship 6
03-11-2018 16:00 не е избран Изворо - По - гадните джиджовци 4 - 2 Championship 7
04-11-2018 13:00 не е избран Атлетико - Изворо 9 - 5 Championship 8
11-11-2018 10:00 не е избран Изворо - Торпедата 5 - 1 Championship 9
30-03-2019 19:00 не е избран МФК 'Атлетик' - Изворо 1 - 8 Championship 10
07-04-2019 11:00 не е избран Изворо - АФК 'Юношите' 5 - 5 Championship 11
13-04-2019 19:45 не е избран Б.И.Р.А. - Изворо 0 - 5 Championship 12
21-04-2019 14:00 не е избран Изворо - Своге - бойс 4 - 5 Championship 13
05-05-2019 16:00 не е избран Изворо - Сините 3 - 6 Championship 15
12-05-2019 17:30 не е избран Стабилните - Изворо 4 - 2 Championship 14
19-05-2019 11:30 не е избран По - гадните джиджовци - Изворо 6 - 4 Championship 16
01-06-2019 13:30 не е избран Изворо - Атлетико 2 - 7 Championship 17
02-06-2019 12:00 не е избран Торпедата - Изворо 4 - 6 Championship 18