Годеч

Стефан Атанасов Тодоров

клубове

роден на: 20.06.1996

години: 24

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
01-12-2018 12:00 не е избран ФК Цикура - Стабилните 5 - 3 ЗИМНА ЛИГА 1
08-12-2018 16:00 не е избран Най-гадните Джиджовци - ФК Цикура 3 - 0 ЗИМНА ЛИГА 2
22-12-2018 18:30 не е избран ФК Церово - ФК Цикура 5 - 5* ЗИМНА ЛИГА 4
05-01-2019 11:00 не е избран ФК Цикура - ФК Гробарите 5 - 0 ЗИМНА ЛИГА 5
12-01-2019 17:00 не е избран ФК Цикура - ФК Спортисимо Годеч 2 - 4 ЗИМНА ЛИГА 6
19-01-2019 14:00 не е избран ФК Лакатник - ФК Цикура 5 - 0 ЗИМНА ЛИГА 7
26-01-2019 19:00 не е избран ФК Цикура - Своге Warrior's 6 - 4 ЗИМНА ЛИГА 8
27-01-2019 14:30 не е избран ФК Цикура - ФК Божурище 2 - 14 ЗИМНА ЛИГА 3
02-02-2019 15:30 не е избран ФК Искра Искрец - ФК Цикура 3 - 2 ЗИМНА ЛИГА 9
09-02-2019 18:00 не е избран ФК Цикура - ФК Ком 98 мъже 3 - 7 ЗИМНА ЛИГА 10
23-02-2019 11:00 не е избран ФК Цикура - Скала Бов 10 - 3 ЗИМНА ЛИГА 12
24-02-2019 10:30 не е избран ФК Драгоман - ФК Цикура 5 - 4 ЗИМНА ЛИГА 11
10-03-2019 12:00 не е избран ФК Пентаграм - ФК Цикура 3 - 4 ЗИМНА ЛИГА 13
16-03-2019 11:00 не е избран ФК Ком 98 старша - ФК Цикура 5 - 3 ЗИМНА ЛИГА 15
16-03-2019 12:00 не е избран ФК Цикура - Житен 5 - 0 ЗИМНА ЛИГА 14