новини от региона

Днес стартита mini EURO 2014 Montenegro

Българският национален отбор, изпратен от БАМФ може да следите по BNT HD на живо

Тази вечер в град Херцег Нови (Черна Гора) от 21:00ч, с двубоя Черна Гора - Шотландия, ще стартира Европейското Първенство по Мини Футбол, което традиционно European Minifootball Federation организира всяка година в различни европейски държави. Като един от съоснователите, Българска Асоциация Мини Футбол и тази година изпрати свой национален отбор, като по традиция, това е победителят от ШАМПИОНСКА ЛИГА 2014.

Българите са в група B, в компанията на Словакия, Полша и Уелс и ще стартират надпреварата утре, 27 ноември в 13:00ч. Трикольорите дебютират срещу "дружина полска", като мачът може да се наблюдава пряко по BNT HD. 

Програмата на националния ни отбор продължава с двубой срещу Уелс на 28.11 от 12:00ч, както и със Словакия от 21:00ч същия ден. 

При добри резултати, България може да продължи в елиминационната фаза на mini EURO 2014 Montenegro, която започва от 29 ноември. Всички мачове може да проследите на живо в медийния партньор на надпреварата БНТ, пряко в канала им BNT HD. След миналогодишния осмина финал, целите и мотивацията пред отбора е, тази година да се влезе в 6-цата на шампионата, която дава квота за участие на световното първенство по мини футбол през 2016г. БАМФ пожелава успех на националите!

Следете всичко най-интересно от европейския шампионат в сайта на БАМФ. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици