новини от региона

Оряхово приема квалификацията в WinBet ШАМПИОНСКА ЛИГА - зона Северозапад този уикенд

Утре ще се изиграе първият квалификационен кръг на WinBet ШАМПИОНСКА ЛИГА, сезон 2018/2019. Начало на надпреварата ще дадат отборите от зона СЕВЕРОЗАПАД, които в град Оряхово, ще изиграят седем двубоя, определяйки трите представителя на региона на 1/8 финалите на най-силния мини футболен форум в България. Правото да участват, ставайки шампион в своя град, извоюваха отборите на "Атлетик" (Враца), ФК "АТЛЕТИК 1996" (Враца), ФК "КРИСТА" (Лом), "КУРШУМИТЕ " (Троян), ФК "Мизия" (Мизия) и "Околчица" (Моравица). Отборите ще се състезават в две групи по три отбора, играейки всеки срещу всеки по един път. 

Победителтие в групите се класират за осминафиналите на WinBet ШАМПИОНСКА ЛИГА. Двата втори отбора се изправят в края на дена в мач бараж, определящ третия участник от зона СЕВЕРОЗАПАД. Загубилият този бараж, заедно с отборите, завършили на трето място, продължават участието си в БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ, квалификация СЕВЕРОЗАПАД, която ще се проведе 27/28 октомври 2018г. в град Плевен.

БАМФ ще излъчи на живо всичките седем двубоят от квалификационният турнир в You Tube канала си BAMF TV , както и във фейсбук страницата на репукликанския турнир БАМФ ШАМПИОНСКА ЛИГА. Там ще откриете много снимки, мнения на участниците в квалификациите и всичко най-интересно. Очакваме ви, елате и се насладете на мини футбол от най-високо ниво!

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици