новини от региона

Жребий за 4-ти кръг на Лига България

Днес на специална церемония с уважавани гости в централата на Blizoo TV директно по телевизията бе изтеглен жребият за 4-ти кръг на Лига България.

В жребия участваха лица като Георги Георгиев - президент на отбора на Романо и голмайстора на тима - Филип Филипов. 

Също така представители на Амфетико София, който бе вторият по коефициент в жребия. 

Куриозно Амфетико се изтеглиха сами срещу MFC Lazur Burgas. 

32 отбора намeриха място в урните, като 16 са класиралите се от 3 кръг и още 16 идват като отпаднали от ШАМПИОНСКА ЛИГА. 2 отбора заместват отказали се отбори от шампионския турнир, поради това те са с коефициент нула, след като са загубили собствения си коефициент. Отборите, отпаднали от другата надпревара влизат в ЛИГА БЪЛГАРИЯ с коефициента си от там, разделен на две. 

В духа на републиканските турнири на БАМФ, отборите от един град бяха разминавани и този път, като това правило включва разминаването на тимове от София и Елин Пелин. Надпреварата отново ще се провежда на неутрален терен и в една среща. Мачовете ще се изиграят на 30/31 май. Жребият за 5-ти кръг ще бъде на 3 юни, мачовете от 5 кръг на 13/14 юни. Жребият за последния 6-ти кръг ще бъде на 17 юни, а мачовете от него на 27/28 юни. Предстои да бъде обявено местоположението на FINAL FOUR на турнира.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици